søndag den 16. oktober 2011

Lækker efterårsvejr

Nu er det jo med at nyde det, når det er så godt vejret. Så jeg har været på jagt efter hyben - til en krans, pyntet græskar til at pynte med og nogle kastanjer til den samme.
Her er min krans, bordet og min lille reol, som står ved døren blevet pyntet rigtig efterårsagrigt, det er dejlig med nye ting at se på.

Dejlig weekend

I fredags kom jeg hjem fra arbejde og afsted på hygge kursus hos Hannes. 15 dejlig damer samlet i Vejerslev's Borger- og kulturhus, hvor vi var samlet for at sy. Hjælpe hinanden og sy det vi havde lyst til, så kan det jo kun blive en god weekend.

Her er Lene ved at vise, hvordan man laver, en blok på et af de tæpper, hun fik lavet på kurset. Der var virkelig stille lige på det tidspunkt, for ørerne var på stilke, så alt kom med.

Hanne viste et tæppe, hun havde købt stof til i Dubai. Hun var også blevet tilbudt, at sy det i butikken, men det gjorde hun nu ikke. Rigtig lækker farver.


Ja, vi syede, men der var også tid til at hygge. Jeg havde bagt en kage (tryk her og opskriften kommer frem) og den fik vi fredag til kaffen.


Her er hvad jeg fik syet, det var ikke meget, men jeg fik lært Birthe, at lave stitchery. Nu håber jeg så bare, hun er kommet rigtig godt i gang.

Jeg fik selv syet det 4. billede af Sewalong, nogle flag, en boks mere og et par juletræer. Jeg er selv tilfreds med mængden, så er det jo ikke sådan at sige s.... til det.


God efterårs søndag til jer.

onsdag den 12. oktober 2011

I form

Jeg vil lige dele dette med jer - jeg er begyndt at løbe igen, efter næsten 10 uger. Turen var rigtig dejlig og det var lige hvad jeg trængte til.
God onsdag til jer derude.

mandag den 10. oktober 2011

Kreativ igen

Jeg får lavet lidt mere fortiden. Jeg er færdig med den 3. i sewalong og derud over har jeg lavet 3 bokse, en til kollegaen, en til Cecilie og en til Marlene (en anden kollegaens datter). Her kan du se de færdig resultater.


Derude over er jeg ved at skære firkanter til en juledug, som skal bruge juleaften på mit lang bord. Dugen  skal syes i nine-patch. Sidste vinter lavede jeg nogle stitchery, som skal sættes ind i dugen, for at gøre den lidt andreledes. Så den håber jeg, at få færdig i år, så vi kan bruge den denne juleaften.

lørdag den 8. oktober 2011

Søens folk

Det hedder den klub jeg lige er blevet meldt ind i - bedre betegnelse "vinterbader".

Jeg prøvede at vinterbade første gang sammen med nogle kollegaer, det var utroligt godt og dejligt. Ikke til at forstå, jeg var altid den sidste i vandet, når vi var på ferie, men ikke mere.

I dag var vandet varmere end luften, ikke til at forstå, men dejligt var det.

Her er et billeder af mig på vej op ad vandet sidste vinter - uha det var godt.

fredag den 7. oktober 2011

Færdig med de 2 første

Jeg ligger syg, men inden jeg blev syg, fik jeg gjort de første 2 færdig til Jule Bom. Så nu er jeg klar til den næste kommer, jeg er nemlig også klar til at kunne sy igen. Det er jo ikke lysten, der driver værket når man er syg. Så er det sengen og søvnen, der kommer væltende over en.


Jeg bruger denne tråd i rød, som jeg har købt hos Helene Juul. Jeg synes den gør billederne mere spændende at se på.