søndag den 21. april 2013

Søndag inden.....

Vi skulle til fødselsdag hos mindste - der var konkurrence med tiden om at bliver færdig med hendes dækkeservietter. Jeg synes ellers, jeg havde masser af tid, men den løb fra mig lige til det sidste og vi kom lidt for sent til fødselsdag, men ikke mere end det var lovligt.
Vi var også lige omkring Rema 1000, for der var lige brug for lidt agurk og snack peber, så alt ialt blev det en god fødselsdag med en ekstra gave.


For hun havde jo fået i onsdags, da hun havde fødselsdag, men den ekstra faldt i god jord.

Nu skal jeg så i gang med de næste 6 til ældste og til min mands kusine, for hun kan også godt bruge 6 dækkeservietter, ja der skal godt nok syes noget her i det lille hjem. Jeg lovede jo også lige en brødkurv til mindste, så jeg bliver ikke arbejdsløs i min fritid - foreløbelig, men det går nok. Det er jo rart at der er noget at lave.

Jeg skal også lave et juletræstæppe til min svigerinde, men der mangler vi en ide, så hvis du sidder med en må du gerne komme med den. Det kan jo være jeg misbruger den - smil.


torsdag den 4. april 2013

Mug Rug Bytte

Jeg lovede jo at sætte et billede ind, af den Mug Rug jeg havde lavet til Lis, men skulle jo lige være sikker på, at hun havde fået den, inden jeg satte billede ind.



Så har jeg i mellem tiden lavet en fødselsdagsgave til min kollega. En lille taske, som hun kan have små projekter i.

 

Rigtig hyggelig at lave.