søndag den 26. juni 2011

Hermegåsa med Trine Bakke

Nu er jeg klar til at vise, hvad jeg gik i gang med på kurset, på Hørning Kro, som Helene Juul havde arrangeret.

Efter at have set en masse flotte gamle tæpper, skulle vi vælge et at efter abe (hermegåsa). Det var svært at vælge, der var jo mange jeg gerne vil lave, men vælge det skulle vi og det blev gjort.
Trine hjalp med at vælge stoffer ud, så det kunne komme til at lige det gamle tæppe mest mulig. Det var ikke alle blokke, der var stof til, så det har jeg så været ved i dag, men er ikke blevet helt færdig, for der må lige tænkes noget mere. Her kan i se hvor langt jeg er kommet, tæppet jeg prøver, at efter abe, kan jeg ikke vise det hele af. For Trine vil nemlig gerne lave en bog om de gamle tæpper hun har og det vil jeg respektere.

Jeg synes selv resultatet er blevet godt indtil nu, men som i kan se mangler jeg nogle rum at fylde ud: Jeg er lige gået i tænkt bokse, for det er lidt svært lige nu.
Mønstret på blokkene har jeg lavet, så nu er det bare med at komme i gang.

6 kommentarer:

 1. GLÆDER mig til at følge dit tæppe. Dit udgangspunkt - den antikke quilt - er enorm fin. Den kunne jeg også godt tænke mig at prøve kræfter med.

  SvarSlet
 2. Det ser sørme spændende ud. Glæder mig til at følge dit projekt.

  SvarSlet
 3. Tak skal i have. Jeg skal lige have en ny patron i printeren, så jeg kan få de sidste felter fyldt ud. Synes det har været spændende, at lave de her indledende skridt.

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud Gitte med de indledende skridt. Glæder mig til at følge projektet. Skal du sy på maskine eller i hånd?

  SvarSlet
 5. Hej Helene, jeg regner med at sy det i hånden, men nu får vi se. Jeg er jo blevet vild med at sy på maskine.

  SvarSlet