søndag den 25. september 2011

Tiden skal jo gå med noget

Har lige været til 70 års fødselsdag og der skulle jo en gave til, men ønskerne var små - penge. Jeg synes det er så kedelig at kun komme med en konvolut, så jeg måtte jo finde på noget. Hun elsker at rejse, så kom jeg i tanke om en bog jeg lige har købt, på træf hos Helene, "Some kind of wonderful". Der i er et rejseetui og det  brugte jeg som gaven.


De ekstra bøger var lige et godt køb jeg gjorde og det har jeg ikke fortrudt. Jeg så "The Quilters Album" på et kursus, hvor Pia var lærer. Jeg havde egentlig ikke set efter den, men så faldt jeg over mappen, med vores materiale fra kurset også måtte jeg jo se om det ikke var muligt at få den. Bogen "farmers wife" var så billig, at den måtte med oveni. De 2 sidste bøger er købt her.


Jeg får også lige lavet en klods, men ellers bliver det ikke til meget syning. Jeg syr på en bom fra Helene, men der mangler jeg også en del, men lidt har også ret.

Jeg har ikke fået gang i løberiet endnu, for foden bliver ved med at hæve op. Håber snart på at kunne begynde igen, men det bliver på begyndere hold. Jeg skal nok komme stærkt tilbage - bare vent skovens stier.

Har fået nyt kamera, så der går også tid på at lærer det at kende. I skal nok få nogle eksempler når tiden er til det.
God søndag til jer alle.

3 kommentarer:

  1. Det er da utroligt som din fod driller dig. Men det er da heldigt at du stadig kan sy. Dejlige bøger du har købt.

    SvarSlet
  2. Det er utroligt med den fod. Sy det kan jeg, men gør det desværre for sjældent.

    SvarSlet
  3. De bøger ser spændende ud, kan du have plads til dem på fredag, så man kan få et lille kig. Jeg glæder mig

    SvarSlet