fredag den 23. november 2012

Længe siden

Ja, det er længe siden jeg har skrevet noget her på siden. Jeg lever endnu og har gjort meget i mit liv.

Jeg har været på julekursus hos Helene - det var hyggeligt, men har ikke fået noget gjort færdig endnu, men der bliver jul alligevel i det lille hjem.

Jeg bruger meget tid på at gå til styrketræning og zumba - troede aldrig det skulle blive når jeg kunne lide, men jeg elsker det og kan næste ikke vente til næste gang. Det er jo ikke fordi det tager en masse af min tid, det er kun den tid jeg har brugt foran computeren (læs facebook). Så jeg har det godt med det, og det er jo det der tæller.

Julemåneden er på trapperne, så jeg kan jo kun prale af jeg har bagt småkager og lavet min krans ved døren, det er noget som ellers bliver lavet i sidste øjeblik. Småkager blev bagt sammen med min gode veninde Lisbeth, for hun vil også have småkager til jul.

Kransen blev til fordi naboerne var inviteret til and, vi har en tradition  hver år, hvor vi sætte juletræer med lys op på vores lille vej, det er bare så hyggelig. I år blev vi så enige om at der skulle serveres and og rubensteinkage efter endt opsætning.

Der er også blevet syet lidt, men ikke meget jeg kan vise her - ikke før senere på året.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar