onsdag den 22. januar 2014

Hjemme med stress

Nu har jeg været sygemeldt i en periode på næsten 14 dage med stress og er fortsat sygemeldt. Det giver tid til at tænke og tage livet op til overvejelse, er det det jeg vil eller skal jeg finde på noget andet, men jeg er kommet så langt at jeg vil, for jeg kan godt lide mit arbejde og har nogle fantastiske kollegaer.

Nu hvor jeg har gået hjemme og plejet mig selv, får jeg lidt håndarbejde fra hånden. Se billederne nedenfor.6 kommentarer:

 1. Uha stress - det er ikke sjovt, jeg har selv været der.
  Hvis du skal fortsætte med dit arbejde, og det lyder det som om du vil, så skal der jo ske nogle ændringer så du ikke bliver syg igen.
  Godt med håndarbejde, det afstresser.
  mange hilsner og held og lykke med helbredelsen fra Symadammen/Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, Jeg har bedt om nogle redskaber og det kan jeg få. Så jeg ser frem til at der bliver overskud til at starte igen.

   Slet
 2. Håber du har det bedre nu - har selv prøvet at lide af stress, og det er frygteligt. Sikke nogle smukke ting, du har syet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Madame, jeg kan ikke rigtig mærke bedring, men prøver og starte op med lidt arbejde om ca 2 uger, så må vi se om det er noget jeg kan klare.
   Tak, det var noget jeg fik lavet i den første uge, lige nu får jeg ikke rigtig lavet noget, men det kommer sikker igen håber jeg.

   Slet
  2. Hey.
   Flot arbejde du laver.
   Kunne man evt. købe dine 2 puder med Amerikaner flag?

   Slet
  3. Hej Anonym
   Desværre nej, dem sælger jeg ikke.

   Slet