søndag den 16. oktober 2011

Dejlig weekend

I fredags kom jeg hjem fra arbejde og afsted på hygge kursus hos Hannes. 15 dejlig damer samlet i Vejerslev's Borger- og kulturhus, hvor vi var samlet for at sy. Hjælpe hinanden og sy det vi havde lyst til, så kan det jo kun blive en god weekend.

Her er Lene ved at vise, hvordan man laver, en blok på et af de tæpper, hun fik lavet på kurset. Der var virkelig stille lige på det tidspunkt, for ørerne var på stilke, så alt kom med.

Hanne viste et tæppe, hun havde købt stof til i Dubai. Hun var også blevet tilbudt, at sy det i butikken, men det gjorde hun nu ikke. Rigtig lækker farver.


Ja, vi syede, men der var også tid til at hygge. Jeg havde bagt en kage (tryk her og opskriften kommer frem) og den fik vi fredag til kaffen.


Her er hvad jeg fik syet, det var ikke meget, men jeg fik lært Birthe, at lave stitchery. Nu håber jeg så bare, hun er kommet rigtig godt i gang.

Jeg fik selv syet det 4. billede af Sewalong, nogle flag, en boks mere og et par juletræer. Jeg er selv tilfreds med mængden, så er det jo ikke sådan at sige s.... til det.


God efterårs søndag til jer.

4 kommentarer:

 1. Tak for en hyggelig weekend. Dejligt at være sammen med sy glade piger :)

  SvarSlet
 2. Ren hygge...
  ser flere "kendte" ;0)

  SvarSlet
 3. hej
  Ja det var en rigtig hyggelig weekend og en super dejlig kage... smiler meget....

  SvarSlet
 4. Hej Gitte. Tak for en dejlig weekend, og tak for hjælpen med "stingene". Jeg er blevet helt bidt af det, og har allerede lavet en mere, så jeg er rigtig glad for at du ville lære mig det.
  hilsen Birthe

  SvarSlet