torsdag den 19. januar 2012

Favorit

Det er hvad vi skal have til aften, det er nemlig "Ild i røret".


I får lige opskriften, hvis i kunne tænke jer at prøve.

600 g hakket oksekød
2 store løg i skiver
2 gulerødder i skriver
1 lille hvidkål i fine strimler
3 spsk. karry, gerne stærk
salt og peber
1 dåse hakket tomater
evt. lidt vand
30 g margarine til bruning.

Løg i skriver brunes i margarine, karry kommes i og kødet brunes.
hvidkål tilsættes og brunes lidt efter lidt. Gulerødder tilsættes og brunes med.
De hakkede tomater tilsættes og koger med, tilsæt evt. lidt vand.
Retten koger til kødet er mørt ca. 45-60 minutter. Behøver ikke jævning, det meste
væde fordamper.
Serveres med ris og flutes.
Lav rigelig for det er svært at stoppe igen.

God fornøjelse

1 kommentar: