lørdag den 2. marts 2013

Hygge weekend

Tidligt hjem fra arbejde fredag, hyggede i solenmed kaffe og en god bog - Lussingen af Christos Tsilokas.Min bedre halvdel kommer hjem med scoremiddag - blåmuslinger - mums og lækkert på en gang,der til en lækker flaske hvidvin. Så lidt kaffe og Baileys. Det er jo hvad jeg kalder en rigtig dejlig afslutning på en god arbejdsuge.

Lørdag har vi så brugt på - først morgenmad med de dejlige børn og svigerbørn, de tog så fars bil og kørte til Fredericia - til bådudstilling.
Vi blev færdig og tog til Aalborg, hvor vi først var til fødevare messe i Nordkraft - som holder det hver den første lørdag i måneden fra kl. 10 -14. Rigtig hyggeligt og mange lækker delikatesser.


Derefter slentrede vi op ad gågaden - vi kiggede på forskellige forretninger, men vi osede bare - købte ikke noget. Så skulle vi have frokost og det var så mange andre, der havde fået samme tanke, men vi ende på Cafeministeret og fik en rigtig god tapas tallerken.

En rigtig god eftermiddag som ender herhjemme med en god hindbærsnit og en god kop kaffe - benene op og bogen i skødet, så kan jeg vidst ikke klage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar