søndag den 10. marts 2013

Weekend

Det har nu været en dejlig weekend, jeg havde taget fri fredag, så den har været en ekstra lang - dejligt. Fredag fik jeg syet lidt i hånden på en bom fra 2012, så nu er jeg kommet lidt længere - det er helt fint at det går langsomt, bare det går fremad.

Så er jeg med i en gruppe på Facebook - Ditzy Dounts SWAP - hvor vi skal lave nogle blokke og sende, der har jeg fået lavet 4 sæt og de er sendt, dejligt at være foran. Der skal sendes 1 - 5 sæt blokke hver måned og får lige så mange blokke retur, som man sender. Det er spændende det har jeg ikke prøvet og være med til før.


Jeg er også med i et Mug Rug bytte og der er jeg kommet meget langt, men det får i først et billede af når den er sendt og modtaget. For det skal jo være en overraskelse, for modtageren. Den vil jeg gøre færdig her i løbet af ugen, for den skal sendes inden den 22. marts og det er der jo ikke længe til.

Så troede vi jo, der skulle til at være forår, så vinterkransen skulle udskiftes til en forårskrans, den kom op at hænge, mens der sneede, men det blev ikke rigtig til noget, men kold det er der.


Dejligt med sådan en effektiv weekend.


1 kommentar:

  1. Hold op alt det du har nået. Ja skønt med sådan en weekend.

    SvarSlet