lørdag den 5. oktober 2013

Bare derudad

Vi  kørte fra Grand Canyon forbi Desert View. Et udkigtårn som indianerne havde bygget, der var en flot udsigt. Vi kunne se langt omkring og ned i bunden kunne vi se Colorado River.
Inden i tårnet var der malet en masse flotte indianer billeder, så der var også meget at kigge på. Stolene måtte vi ikke sidde i, men de var håndlavet og rigtig flotte.


Videre mod Page og Lake Powell, en kæmpe sø, hvor der er lavet en dæmning næsten lige så stor som Hoover Dam. Vejen dertil gik næsten lige ud, med lidt sving, som i nok kan se.


Jeg ved ikke om i kan fornemme hvor stor dæmningen er, men der går nogle mennesker på den, så er det lidt nemmere og se hvor stor den er. Den er 220 meter høj, 480 meter lang og 8 meter bred.


Lake Powell ligger ved Glen Canyon, hvor Colorado River løber gennem dæmningen. Det var også et rigtig flot sted, men der havde vi kun denne ene dag og aften. Så vi blev enig om at vi ville ned og se om de ikke havde en havn, når nu det er så stor en sø.
De havde en havn med både eller kæmpe husbåde, må jeg hellere sige det er. I kan jo bedømme det selv. En husbåd med 4 jetski og en ruschebane, mindre kan ikke gøre det.
Det var et rigtig hyggeligt sted, hvis man har tid nok, kan man komme på tur rundt på søen. Det havde vi ikke, så vi besluttede os til at spise vores aftensmad nede i havnen.


Så vi kunne nyde solnedgangen, et rigtig hyggeligt sted, der serverede en god burger med løgringe og god amerikansk øl.

2 kommentarer:

  1. Det er jo en helt vidunderlig rejse I har været på - sikke dejlige billeder!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, en meget stor oplevelse og kan varmt anbefales :-)

      Slet