søndag den 18. maj 2014

Sol og sy-hygge weekend

Det har bare være en rigtig god bededagsferie. Den startede torsdag i Løkken, der var jeg på besøg hos min kusine og hendes dejlige familie.
Vi hyggesnakkede sådan rigtig som kvinder kan gøre, Henning, Victoria og Mia-Maja var ude og fiske, men de fangede ikke noget. Selvom de prøvede at snyde os med de havde fangede 20 fisk, men den hoppede vi ikke på, da Henning kom og sagde de havde fanget 28 - ha ha ha.
Hyggesnakken fortsatte ovenpå, mens mand og børn lavede mad, vi blev rigtig forkælet. Maden blev fortærret og snakken gik, vi aftalte vi skulle ud og gå bagefter.
Vi fik en rigtig god tur ned på stranden og gennem byen, med masse af spas, de to piger kan da virkelig holde humøret oppe på os alle - dejligt.


Fredag morgen fik vi frisk bagt boller, Henning havde rørt om aftenen og Anita bagte om morgenen. Endnu engang lækker mad. Tak for et par dejlige dage.

Jeg måtte skynde mig hjem, fik jo besøg af Pia. Vi havde aftale vi skulle sy og hygge, det må jeg sige vi er rigtig gode til, der blev skåret en masse stof og vi kom først i gang med at sy lørdag, men der fik vi lavet starten af tæppet.
Søndag syede jeg det sidste sammen, så nu mangler jeg kanten og derefter skal det quiltes og en lækker lukkekant på.4 kommentarer:

 1. Wauh, det ser rigtig lækkert ud. Flot top :-).

  SvarSlet
 2. Superfin top ... som jeg da godt kunne tænke mig at se i virkeligheden, hvis du skulle komme på disse kanter igen en dag. Altid dejligt at se, når man kan inspirere kunder og abonnenter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helene, det skal jeg tænke på. Det kan være det ikke vare længe inden jeg kigger forbi.

   Slet