lørdag den 7. juni 2014

Endnu en sy dag

Denne gang var jeg helt alene med radioen og symaskinen, det var hyggeligt. Jeg havde nogle puder og en hynde, der skulle syes, til mine børn og min kusine. Nu er de så færdig og venter på at blive afhentet.
2 af puderne var inspiration herfra og den sidste er rester fra hynden, som var et forsøg og det var sjovt. Kan faktisk godt lide resultatet og det kan modtagerne også, så det er jo heldigt for dem og ærgeligt for mig. Så jeg må i gang igen, for at lave nogle til min selv, men det må vente lidt. Der er jo andre projekter, som skal være færdig - mit piletæppe for eksempel.

Så har jeg også været i Aulby for at se udstilling og handle lidt. Det blev til denne taske, den kunne jeg ikke stå for, så mønster og stoffet måtte jeg eje.


Så manglede jeg en ny nålepude og gerne lidt større end den jeg havde, så det blev denne fra bogen "Sy patchwork". Den er rigtig nem, især når man får papdelene fra en god sy veninde - Tak Helene.


Så der sker lidt i den lille hus, så det næste indlæg er sikkert om den dejlige piletæppe, for det skal da være færdig inden længe, for det har virkelig været sjovt at sy, så er det jo syn det skal ligge i UFO bunken for længe.

Rigtig god Pinse.
5 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke ting du har syet - jeg er vild med dit patchwork. Rigtig god pinse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Madame, også god pinse til dig :-)

   Slet
 2. Hvor er det nogle skønne puder og hynde du har lavet. Nålepuden er også fin.
  Hanne

  SvarSlet
 3. Sikke kreativ og produktiv du har været Gitte. Glæder mig også til at se piletæppet.

  SvarSlet
 4. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

  SvarSlet