søndag den 15. september 2013

Ankomst til Los Angeles

Det blev torsdag meget tidlig i Aalborg lufthavn, fløj kl. 6.20 - uha det er tidligt for et B-menneske.

Ankomst til Amsterdam, ventede der i ca 1.5 time og derefter videre til staterne, i denne lille maskine.


 Flyveturen gik helt smertefrit, jeg er jo ikke lige den bedste og sætte op i en flyver, men jeg var god - synes jeg selv. Jeg tog lidt billeder fra luften, et over Grønland og et lige inden vi lande. (Der er flere, men dem ser i ikke).

 

     Her kan man fornemme hvor stor LA egentlig er.


Vi var egentlig hurtig igennem emigrationen, det tog ikke mere end en halv time, så havde vi også kufferterne. Derefter videre, vi skulle hente vores bil, det tog til gengæld mere end 2 timer. Så til hotellet, godt vi havde lånt en gps, men hotellet lå ikke langt fra biludlejningen. Der var en dejlig stor seng, men det var jo kun midt eftermiddag.

Så vi kørte en tur til Venices Beach, gik en tur på strøget ved stranden, en meget stor strand, ca 200 m bred strand og jeg ved ikke hvor lang. Der skete en masse og der var mange at kigge på.


Vi kørte derefter hen til Santa Monica beach, hvor dette billede er taget. Her fik vi aftensmad og gik en tur på Pieren, som ses i baggrunden. Der blev vi til solnedgang, for solen går allered ned ved 8 tiden.
Rigtig lækker sand og mange mennesker, som i kan se. Det var vores første dag i USA, California. Allerede der var i måløse.

Anden dag var vi i Universal Studios, billetter købt hjemmefra og vi kunne gå lige ind, hvad købt first line billetter, så vi der var ikke noget kø for os, gå lige igennem - dejligt.
En bus tur uden om parken, der hvor alle studieorne er. Hvor de laver film og serier. Så et show som hedder Water World. Ellers gik vi rundt og så parken og nogle flere shows, vi prøvede også en rutschebane, hvor vi blev meget våde, men der var varmt, så vi blev hurtig tørre. Hyggelig park hver at se også igen. Derefter var vi på Hollywood Boulevard, der var spøjse mennesker. Rigtig meget at kigge på, der fik vi burger på 25 degrees, som ligger på Hollywood Boulevard. De er kåret til at være den 5. bedste burgerrestaurant i USA. Lægger burger, den bedste vi har fået nogen sinde. Gik en tur op og ned ad gaden efter vi havde fået en bus tur - så vi også fik at se hvor alle berømthederne bor.

Lidt om de første dage. Der kommer mere også patchwork butikker, jeg har besøgt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar