onsdag den 16. juli 2014

Dage hvor solen ikke skinner....

Vi kan ikke klage over vores dejlige sommer, der er jo bare det skønneste vejr vi kan ønske os af en dansk sommer a være. Jeg klager kun over det er for varmt og sidde inde og sy, så der sker ikke meget på den front. Er ikke god til at tage håndsyning med nogen steder hen, men det kan være jeg skal lære det. Så det står også stille, men godt med en pause, det sætter hjernecellerne i gang. Så der er allerede et tæppe mere på vej ud af hjernen, men hvad det får i at se senere i år.

Jeg har tidligere talt om mit piletæppe, som jeg startede på sammen med Pia, det er færdig. Søndag var jo lige dagen, hvor der ikke skulle undskyldninger til, for at bruge dagen inde ved symaskinen. Mønstret på pilene kommer fra Helene og Wenche, i deres repoabonnementer, som kommer 4-6 gange om året. Altid spændende ting de finde på.
Her har i så et billed af tæppet, jeg har kaldt mit tæppe "Viser vej frem", da det giver mening for mig. Jeg begyndte at sy igen efter det var påbegyndt og er blevet glad for at sy igen. Håber det giver mening.

7 kommentarer:

 1. Hvor er det bare blevet flot Gitte ... og jo navnet giver mening! :-)
  Fortsat god sommer

  SvarSlet
 2. Så fint Gitte - og dejlig tekst ;0)
  Go sommer

  SvarSlet
 3. Hvor er det et smukt tæppe du har syet.
  Hanne

  SvarSlet
 4. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  SvarSlet